На необичайна гледка попадна водач, който се придвижвал по извънградски

...
 На необичайна гледка попадна водач, който се придвижвал по извънградски
Коментари Харесай

Шофьор аварира на пътя, хитро обезопаси периметъра СНИМКА

 На необикновена панорама попадна лидер, който се придвижвал по извънградски път в Бургаско. Розово детско колело се мъдрело на асфалта, а на няколко метра от него имало аварирала кола. Машината била с отворен похлупак, а нейният притежател бил изпаднал в неприятна обстановката.

Невижданият метод, по който лидерът е обезопасил периметъра, не оставя жителите безучастни. Някои се чудят каква е ролята на розовото колело, за какво вместо него на асфалта не се вижда светлоотразителен триъгълни? За едни случката е ясна - по разнообразни аргументи лидерът е останал без нужния предмет, само че сполучливо го е заменил.

Абсурдната преживелица буди и по-сериозни въпроси. Някои недоумяват по какъв начин някой лидер не е спрял, с цел да услужи с нужната движимост.

Толкова ли няма колегиалност, чудят се други водачи. Вижте някои от сюрпризираните, шеговити, само че и злободневни мнения:

" Пак като не са поставили детето върху колелото ", написа Иван К.
 

" Защо не спря да го питаш индивида от какво има потребност, дали можеш да окажеш помощ?, чуди се Радо Г.
  " Не е с каквото би трябвало, само че отново е нещо ", написа Николай Х.  " Не го оправдавам за неналичието на триъгълник, само че креативноста му е добра ", разяснява Георги Г.  " Толкова един ли не спря да му даде триъгълник? ", чуди се Страти И.  " Искрящ цвят, няколко пъти по-голямо е колелото от триъгълника. 100% по-видимо денем. За вечерта си би трябвало светлоотразителен триъгълник ", отбелязва Илко И.  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР